Restaurant Fru Berg - - God mad i behagelige omgivelser -
Du skal have Flash Player for at kunne se dette.
Restaurant Fru Berg
Restaurant Fru Berg - Marstal, Ærø. God mad i behagelige omgivelser. Filmet af fotograf Mette Krull www.krullfoto.dk for Syddansk Fødevareklynge 2013.
Frisk fisk Marstal ÆrøVelkommen hos Fru Berg

Frokostkøkkenet åbner kl. 12.00 og lukker kl.15.00
Aften menu køkken åbner kl. 18.00
Lukketid: Når der ikke kommer flere....

Ved reservation ring 24 63 56 57
mail: aloysius@live.dk


Fru Berg byder alle velkommen til Ærø.
- Dejlig maritim terrasse på Marstal Havn
- En del af havnemiljøet i Marstal
- Direkte på havnefronten i Marstal
- Enestående udsigt over Det Sydfynske Øhav
- Friskfangede rødspætter, og anden frisk fisk
- Muslinger og andre skaldyr
- Kød af prima kvalitet.

Ærø Specialitet:
Nybagte Ærø Pandekager med Stikkelsbærkompot

I foråret 2017 gennemgik Restaurant Fru Berg en gennemgribende om-og tilbygning.
Projektet blev delvis finansieret af LAG midler, se nedenstående:I foråret 2017 blev Restaurant Fru Bérg gennemgribende bygget om og udvidet.
                                         - Kom og få en lækker oplevelse i Marstal på Ærø - 
 
 
                              
 
Fru Berg, en restaurant på Ærø.
 Når I vælger en restaurant på Ærø, så er det en god ide at vælge en restaurant hvor råvarerne stammer fra Ærø. Selvfølgelig kan alle råvarer ikke komme fra Ærø, men man kan tilstræbe at mange råvarer kommer fra Ærø, så man anvender lokale råvarer. Som fiske restaurant er Fru Berg unik i sin placering på Marstal havn. 
Som spisested er Fru Berg åben for alle. Desværre har vi ikke specifikke børneretter, men børn kan altid bestille små portioner af de store portioner på spisekortet. Ligesom de andre spisesteder tilstræber vi at personalet kan kommunikere på flere sprog. Det er ikke spændende at komme til et spisested hvor man ikke kan forstå menukortet eller personalet. På vores spisested taler vi engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk, italiensk og lidt spansk.

I Restaurant Fru Berg kan man altid få helt friskfanget fisk. Omkring 80% af det mad vi laver, består af fisk.  Vi har rødspætter i alle afskygninger. Rødspætte med kartofler og smørsovs, rødspætte med persillesovs og kartofler, rødspætte fyldt med rejer og asparges, naturligvis serveret med kartofler. Vi overvejer også en rødspætte med salat. Det nyeste er en rødspætte med løg og bacon smørsovs, det har nogle af vores gæster anbefalet os at prøve. Den hedder en Matros Rødspætte

I kategorien friskfanget frisk fisk hører også muslinger. Vi laver muslinger med mirepoix dvs. sauterede grøntsager, som damper sammen med muslingerne og væden.

En restaurant på Ærø i Marstal dækker over mange begreber. Vi hører til i den mere gennemarbejdede ende af spisesteder i Marstal.

De helt friskfangede fisk vi bruger er virkelig helt friskfangede. Vi har et samarbejde med den sidste lokale fisker, som daglig lander fisk til vores restaurant på havnen i Marstal på Ærø.

Med vores unikke placering på havnen i Marstal på Ærø, kan vi tilbyde noget unikt. Vi har en helt fantastisk udsigt over Det Sydfynske Øhav. Med vores ombygning får vi en ny stor terrasse med panoramaudsigt over Det Sydfynske Øhav. Udsigten er vigtig, det er vel en af de allervigtigste attraktioner vi kan tilbyde, for alle vil jo gerne nyde udsigten.

 
 
                  
 
 
         

 
 
 
 
 

 
MapQuest vilkår og betingelser Kort/Kørselsbeskrivelser er kun information. Brugeren bærer alt risiko. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører kan ikke gøres ansvarlige for indhold, veje forhold eller hastighed.